> privacy 


de kaarten pluktuin mei 2022

Je privacy is voor de kaarten pluktuin van groot belang. De kaarten pluktuin houdt zich dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat je gegevens veilig zijn bij de kaarten pluktuin en dat zij ze altijd netjes gebruikt. De kaarten pluktuin verwerkt alleen gegevens die nodig zijn voor het verwerken en verzenden van jouw bestelling. De gegevens die je aan de kaarten pluktuin doorgeeft worden bewaard op de beveiligde servers van MyOnlineStore/Mijnwebwinkel. 

In deze privacyverklaring legt de kaarten pluktuin je  uit wat zij binnen de online omgeving van de kaarten pluktuin webshop allemaal doet met de informatie die je aan haar doorgeeft. 

Afhandeling bestelling  
Wanneer je bij de kaarten pluktuin een bestelling plaatst, gebruikt zij  je persoonsgegevens om je bestelling netjes en snel voor je af te kunnen handelen. Persoonsgegevens die je ten behoeve van de kaarten pluktuin dienstverlening aan haar beschikbaar stelt, wordt met onze webwinkelprovider (MyOnlineStore), bezorgdienst en betaalprovider gedeeld. 

Persoonsgegevens die de kaarten pluktuin gebruikt om je bestelling af te handelen zijn betalingsgegevens, naw-gegevens, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. De gegevens die nodig zijn om jouw bestelling te verwerken worden i.v.m fiscale bewaarplicht 7 jaar bewaard. 

Verstrekking aan derden 

De kaarten pluktuin werkt met bepaalde bedrijven samen, die de hierboven genoemde persoonsgegevens van haar kunt ontvangen. Hieronder legt zij uit met welke bedrijven de kaarten pluktuin samenwerkt. 

Voor het afhandelen van de bestellingen werkt de kaarten pluktuin samen met: 

- Verzend/bezorgdienst MyParcel en PostNL en DHL
Als je een bestelling plaatst is het de kaarten pluktuin haar taak om je pakket zo snel mogelijk bij je te laten bezorgen. De kaarten pluktuin maakt gebruik van de diensten van MyParcel en DHL. MyParcel wordt gebruikt om adreslabels te genereren die worden bevestigd op je pakket zodat jij je bestelling middels een track & trace code kunt volgen. Het daadwerkelijk uitvoeren en bezorgen van je bestelling ligt in handen van PostNL. Het is daarom voor de kaarten pluktuin noodzakelijk je naam, adres en woonplaatsgegevens met MyParcel en PostNL te delen. Deze gegevens worden alleen gebruikt ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. Voor het gebruik van DHL genereerd de kaarten pluktuin zelf de adres labels. Er is geen koppeling tussen de webwinkel van de kaarten pluktuin en DHL website. 
- Webwinkel software MyOnlineStore/Mijnwebwinkel 
Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van de kaarten pluktuin verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding. Als je een bestelling plaatst heeft de kaarten pluktuin je naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer nodig. Na het afronden van je bestelling worden je gegevens enkel nog gebruikt voor doeleinden die nodig zijn voor de kaarten pluktuin 
haar administratieve verplichtingen. 
- B
etaalprovider Mollie B.V. 
Na het afronden van je bestelling kun je een betaalmethode selecteren. Kies je voor Mollie B.V. dan nemen zij het laatste deel van je bestelling van ons over, namelijk het betaalproces. Zij zullen enkel gegevens van je vragen die nodig zijn voor het afronden van de betaling.


Contact formulier  
Met het contactformulier op de website kun je de kaarten pluktuin vragen stellen. Hiervoor gebruikt zij  je e-mailadres, telefoonnummer en naw-gegevens. De kaarten pluktuin bewaard deze informatie totdat zij zeker weet dat je tevreden bent met de kaarten pluktuin haar reactie. 

Nieuwsbrief 
Je kunt je abonneren op de nieuwsbrief van de kaarten pluktuin. Hierin lees je nieuwtjes, tips, aanbiedingen en informatie over de kaarten pluktuin producten en diensten. Wanneer je je wilt abonneren op de nieuwsbrief krijg je een aanmeldlink toegezonden op het e-mailadres waarmee je je wilt inschrijven. Pas wanneer je de aanmelding activeert sta je daadwerkelijk ingeschreven voor de nieuwsbrief. Je e-mailadres wordt op deze manier dus alleen met jouw digitale toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard totdat je het abonnement opzegt. Dit kan op ieder moment. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink. 

Verstrekking aan andere bedrijven en instellingen 
Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geeft de kaarten pluktuin je persoonsgegevens onder geen enkele voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als zij dat wettelijk verplicht zijn. 

Google analytics

de kaarten pluktuin gebruikt Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers haar webwinkel gebruikt. De kaarten pluktuin heeft  een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden. De kaarten pluktuin  heeft Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Gegevens worden via Google Analytics na 14 maanden verwijderd. 

Cookies
De kaarten pluktuin webwinkel gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waarin informatie kan worden opgeslagen zodat je die niet steeds hoeft in te vullen. Maar hiermee kan er ook gezien worden dat je de website weer bezoekt. Als je de webwinkel van de kaarten pluktuin voor het eerst bezoekt, wordt een melding getoond met uitleg over cookies. Hierbij wordt gevraagd om je akkoord voor het gebruik van deze cookies. Je kunt via je browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige aspecten van de webwinkel werken dan niet goed meer.

Beveiliging 
Beveiliging van persoonsgegevens zijn voor de kaarten pluktuin van groot belang. de kaarten pluktuin zorgt dat je gegevens bij haar goed beveiligd zijn. De kaarten pluktuin past de beveiliging steeds aan en let goed op wat er mis kan gaan. Om de beveiling optimaal te kunnen garanderen heeft de kaarten pluktuin met alle verwerkers een verwerkersovereenkomst gesloten. 

Wijzigingen in de privacyverklaring
Wanneer de kaarten pluktuin webwinkel wijzigt, moet zij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. 

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens 
Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens de kaarten pluktuin van jou heeft, kun je altijd contact met haar opnemen. Zie de contactgegevens hieronder. 

Je hebt de volgende rechten: 

- uitleg krijgen over welke persoonsgegevens de kaarten pluktuin heeft en wat zij daarmee doet 
- het laten corrigeren van fouten

- inzage in de precieze persoonsgegevens welke de kaarten pluktuin heeft   
- het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens 
- intrekken van toestemming 
- bezwaar maken tegen een bepaald gebruik 
Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat de kaarten pluktuin zeker weet dat zij geen gegevens van de verkeerde persoon aanpast of verwijderd. 

Klacht indienen 
Als je vindt dat de kaarten pluktuin je niet op de juiste manier helpt, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contact gegevens
de kaarten pluktuin 
Victoriameer 153
3825 VR Amersfoort 
Nederland
info@dekaartenpluktuin.nl

 

© 2021 - 2022 dekaartenpluktuin.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel