Een webshop vol met bloemen, groen en natuur. Ziet er gezellig en fleurig uit maar zijn de kaarten ook wel milieuvriendelijk? Ja dat zijn ze. Ik koop niet alleen kaarten die er mooi uitzien maar ook nog eens gemaakt zijn met liefde voor de natuur. Denk aan drukwerk wat vrij is van alcohol, wasmiddelen en chemicaliën, handgeschept papier, karton en papier wat gemaakt is van landbouwafval en wat FSC gecertificeerd is. 

Al het mooie stationery wat je plukt is meestal  verpakt in een papieren verpakking, mapje of doosje. Een enkele keer is het verpakt in een transparant zakje. 

Met veel aandacht en plezier pak ik  jouw bestelling in. Want wist je dat ik prachtige oude boeken gebruik om je bestelling mee in te pakken? De bladzijdes haal ik er voorzichtig uit en hier maak ik zelf enveloppen van. Zo krijgen de boeken een tweede leven en misschien krijgen ze zelfs een derde leven als jij de illustratie weer hergebruikt voor bijvoorbeeld snailmail, journaling of andere leuke papier projecten.

Ik probeer zoveel mogelijk verpakkingsmaterialen te hergebruiken maar meestal zijn de envloppen en of brievenbusdozen nieuw, je wilt natuurlijk wel dat de kaarten zonder ezelszoren aankomen ;-)

Wil je je geplukte kaarten zelf ook versturen in de handgemaakte enveloppen? Neem dan hier eens een kijkje. 

 

 

© 2021 - 2023 dekaartenpluktuin.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel