Ja ik doe mee aan de allerlaatste editie van Creative Life The Final Edition! Aan de eerste edtie deed ik ook mee alleen onder de naam Petite Louise (ja dat ben ik). Het was een enorm succes en jullie vonden het zo leuk om live te shoppen bij mij. Daarom heb ik besloten om weer mee te doen zodat jullie live kunnen komen plukken en ik jullie kan ontmoeten!

Achter de schermen ben ik druk bezig om er een feestje van te maken, het gaat namelijk de allerlaatste editie van dit event zijn. Zo ben ik druk bezig om in kringloopwinkels mooie items voor de standinrichting te vinden, naai ik stapels inpakzakjes gemaakt van oude boeken en deel ik een super toffe 'feelgoodbag' uit. Deze ontvang je al als je vanaf €15,- komt plukken! En nee ik geef je geen tas vol met flyers mee, maar producten waar ik zelf blij van word en gebruik. Blijf mij vooral volgen op Instagram waar ik in m'n stories alle nieuwstjes omtrent dit super leuke event met je deel.

Neem tegen die tijd contact met mij op als je iets gezien hebt wat je graag wilt komen plukken in mijn stand. Ik zie jullie graag het weekend van 11, 12 en 13 november in Utrecht. 
Voor tickets en alle info klik hier. See you! 

 

 

© 2021 - 2022 dekaartenpluktuin.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel